fbpx

De praktijk is weer geopend voor fysieke en telefonische consulten!

Wil je een afspraak maken? Neem dan even telefonisch contact op met mij. We bepalen dan samen of je het beste in de praktijk langs kan komen, of dat ik je kan helpen met een telefonisch consult. Uiteraard volg ik in de praktijk de richtlijnen van het RIVM. Ik kijk er naar uit om je telefonisch te spreken of je weer in de praktijk te ontmoeten.

Liefs Margaretha

Raphaels Bron
Pasteurstraat 14
2041 VA in Zandvoort

06 – 46 051 985 bel of stuur een whatsapp bericht
margaretha@raphaelsbron.nl

Margaretha werkt uitsluitend op afspraak.
(Gratis parkeren en ingang praktijk via winkelcentrum)

    Schrijf je in voor mijn Hartpost!
    Zo ontvang je regelmatig een inspirerende boodschap en blijf je op de hoogte van mijn aanbod.

    Alternatieve geneeswijzen vallen buiten de basisverzekering en buiten het eigen risico.

    Raphaels Bron (Margaretha de Vries) is aangesloten bij de BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument). Ik sta geregistreerd als natuurgeneeskundige therapeut en ik ben CIPION geaccrediteerd. Jouw zorgverzekeraar moet deze specifieke organisatie erkennen als beroepsvereniging om de behandelingen (deels of geheel) te vergoeden. Let op!: voorwaarden en vergoedingen verschillen per verzekeraar. Elke verzekeraar heeft andere polisvoorwaarden voor haar aanvullende verzekeringen.

    Om behandelingen vergoed te krijgen, moet je aanvullend verzekerd zijn. Kijk dus goed of jouw zorgverzekeraar is aangesloten bij de BATC en check wat de vergoedingen zijn voor alternatieve geneeswijzen.