fbpx

Schrijf je in voor mijn Hartpost!
Zo ontvang je regelmatig een inspirerende boodschap en blijf je op de hoogte van alle workshops.

Reinigingsmeditatie

Sluit je dag af met een heerlijk gevoel, ontdoe jezelf van negatieve gevoelens en begin morgen weer fris en vol energie!

Je kent het wel… dat gevoel aan het eind van de dag. Je bent moe, uitgeblust en overprikkeld. Je voelt je ‘vol’ van alles wat er gebeurd is en wat je hebt gedaan. Wat zou het heerlijk zijn om weer even mentaal ‘op te frissen’, je te ontdoen van negatieve gevoelens en morgen weer fris en vol liefde op te staan…

Dat kan! Met mijn gratis reinigingsmeditatie help ik je met loslaten en ruimte maken. 

Dus…

Heb jij behoefte aan een heerlijk opgeruimd gevoel? Zodat de liefde weer door je heen kan stromen? Wil jij even helemaal ontspannen? Alle prikkels van je af laten glijden?

Download dan mijn reinigingsmeditatie helemaal gratis!

dit veld niet invullen s.v.p.

Affirmatie

Affirmaties zijn een manier om je gedachten, je zelfbeeld, gezondheid en je zelfvertrouwen te versterken. Letterlijk betekent het: bevestiging, bekrachtiging. Door de affirmatie steeds opnieuw te beluisteren, lezen, uit te spreken of op te schrijven, planten zich nieuwe zaadjes van positiviteit en liefde in jou.

We hebben samen in de studio onder andere deze affirmatie opgenomen en René heeft het begeleid met helende klanken. De combinatie van de helende klanken en de kracht van de woorden verhogen de frequentie van je lichaam en geest. Onderstaand geluidsfragment met deze affirmatie willen we graag met je delen!

De onvoorwaardelijke liefde
circuleert in jouw leven
in oneindige overvloed.
Alles wat je nodig hebt wordt je nu en altijd gegeven.
Want jij bent liefde.
En zo is het.

Herhaal deze affirmatie zo vaak mogelijk voor jezelf en het licht en de liefde zullen weer door je heen stromen. Probeer tijdens het luisteren of schrijven de woorden te vóelen en ze volledig tot je te nemen.

We hopen dat je er veel aan hebt. Mocht je nog vragen hebben of een reactie willen geven, neem gerust contact met ons op!

Lieve groet,
Margaretha & René

Gebed om Kalmte

René en ik hebben samen in de studio dit gebed opgenomen. De kracht van het woord worden gecombineerd met deze helende klanken. We delen het Gebed om Kalmte graag met je!

Er zijn verschillende manieren om bij jezelf te komen, zoals bijvoorbeeld een gebed, mediteren, helen vanuit het Hart of een ander ritueel dat bij jou past. Ik geef jou graag nog een tool om je hierbij te helpen: het gebed om kalmte.

Schenk mij de KRACHT om te accepteren wat ik niet kan veranderen
De MOED om te veranderen wat ik kan veranderen
En de WIJSHEID om het verschil te weten

Bekijk en beluister het gebed in onderstaande video.

Ik heb het gebed om kalmte leren kennen en geïntegreerd in mijn dagelijks leven.
Ik pas het gebed iedere dag toe en ik hoop dat het jou net zo veel mag brengen als dat het mij brengt.

Liefde is het toverwoord!❤️🧡💛💚💙💜

Veel liefs,
Margaretha & René

Slaapmeditatie

Om je stress even een moment weg te nemen, hebben René en ik in de studio een geleide slaapmeditatie opgenomen waarin we je meenemen op reis naar een tropische bestemming.

Deze meditatie is bedoeld om te luisteren voor het slapen gaan. Wij hopen dat deze geluiden en klanken je even mee kunnen nemen op reis, een innerlijke reis waardoor je hopelijk je zorgen even vergeet en daarna heerlijk slapen kan.

Klik op de video om de meditatie te beluisteren of te bekijken.

Ik hoop dat de meditatie je goed doet. Als je meer van onze meditaties en andere video’s wil bekijken, kan je je abonneren op ons YouTube kanaal.

Veel liefs,
Margaretha en René