fbpx

Healing & Readings

Met een reading lees ik als het ware het verhaal van jouw hart. Hoe deze communicatie werkt, valt bijna niet in woorden uit te leggen, het is een ervaring. Een healing of reading is een intense belevenis. Ik stem, als het ware, als een radiozendertje met mijn hart af op jouw hart. Het is de wijsheid van het hart die ik aanroep om jou letterlijk en figuurlijk te ‘lezen’.

Een healing staat voor, zoals het woord al zegt, helen. Letterlijk het helen van jezelf. Een totaalervaring voor je lichaam, ziel en geest. Het helpt je bij het loslaten van negatieve energieën, blokkades en brengt je weer in verbinding met de bron. Door een healing voel je je lichamelijk, emotioneel en geestelijk stabieler.

Alternatieve geneeswijzen vallen buiten de basisverzekering en buiten het eigen risico.

Raphaels Bron (Margaretha de Vries) is aangesloten bij de BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument). Ik sta geregistreerd als natuurgeneeskundige therapeut en ik ben CIPION geaccrediteerd. Jouw zorgverzekeraar moet deze specifieke organisatie erkennen als beroepsvereniging om de behandelingen (deels of geheel) te vergoeden. Let op!: voorwaarden en vergoedingen verschillen per verzekeraar. Elke verzekeraar heeft andere polisvoorwaarden voor haar aanvullende verzekeringen.

Om behandelingen vergoed te krijgen, moet je aanvullend verzekerd zijn. Kijk dus goed of jouw zorgverzekeraar is aangesloten bij de BATC en check wat de vergoedingen zijn voor alternatieve geneeswijzen.