fbpx

De workshops Helen vanuit het hart die ik geef zijn een verlengstuk van mijn behandelwijze, mijn levensovertuiging en manier van leven. Ik geloof heilig dat je door middel van een paar simpele handvaten jezelf, je leven en je relaties kan verrijken.

De workshops brengen je terug naar de essentie van jezelf, je relatie en jouw manier van leven. Lees rustig even verder en kijk wat bij jouw past. Als je vragen hebt? Neem dan contact met me op.
Workshop

Helen vanuit het hart

Samen met mijn man René van Collem

Leer het zelf! Helen vanuit het hart is een 2-daagse workshop waarin je kennismaakt met mijn manier van behandelen. Ik wil mijn kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan met jullie delen. Iedereen heeft van nature helende en helder voelende vermogens en ik help je tijdens deze workshop om dit te ontwikkelen. 

Kosten: Euro 226,- ex btw 
Locatie: Haarlem

Ik zal je inwijden om het (zelf) helende vermogen van je hart te activeren. Ik leer je denken vanuit je hoofd maar altijd in combinatie met voelen vanuit je hart. Deze workshop is voor iedereen! Ook zeer zeker geschikt voor therapeuten, yoga docenten, masseuses en energiewerkers die al een praktijk hebben of willen starten. 

Klik hier voor een sfeerimpressie van deze workshop.

4 & 5 april 2020 – Haarlem

Ja, ik kom ook!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 & 21 juni 2020 - Haarlem

Ja, ik kom ook!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.