fbpx

Holistische hypnose

Holistische hypnose is een uitermate snelle, veilige en vriendelijke en zeer werkzame methodiek. Ze behandelt brede lagen van trauma zonder direct naar het traumatisch moment te gaan. De cliënt kan datgene veranderen in zijn onderbewuste, waar normaal gesproken geen, of onvoldoende grip op is.

Thema’s kunnen teruggrijpen naar de vroegste jeugd, of daarvoor. Er hoeft geen herinnering of beeld te zijn om doeltreffend te kunnen werken op aanwezige spanning, verdriet, machteloosheid of onbehagen.

Het zijn o.a. deze onderliggende gevoelens waaruit bijvoorbeeld rook-, eet-, gok- en seksverslaving, drift en controledrang voortkomt.

Met holistische hypnose werden inmiddels gedegen resultaten geboekt, w.o. genezing van neurosen, fobieën, verslaving, depressie en herstel van normaal gesproken chronische of degeneratieve ziekten. In de eenvoud van de methode zit de sleutel. Er zit veel tussen onze oren, in ons brein..!

Alternatieve geneeswijzen vallen buiten de basisverzekering en buiten het eigen risico.

Raphaels Bron (Margaretha de Vries) is aangesloten bij de BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument). Ik sta geregistreerd als natuurgeneeskundige therapeut en ik ben CIPION geaccrediteerd. Jouw zorgverzekeraar moet deze specifieke organisatie erkennen als beroepsvereniging om de behandelingen (deels of geheel) te vergoeden. Let op!: voorwaarden en vergoedingen verschillen per verzekeraar. Elke verzekeraar heeft andere polisvoorwaarden voor haar aanvullende verzekeringen.

Om behandelingen vergoed te krijgen, moet je aanvullend verzekerd zijn. Kijk dus goed of jouw zorgverzekeraar is aangesloten bij de BATC en check wat de vergoedingen zijn voor alternatieve geneeswijzen.