fbpx

Weekend Retreat

Helen vanuit het Hart

De workshops Helen vanuit het hart die ik geef zijn een verlengstuk van mijn behandelwijze, mijn levensovertuiging en manier van leven. Ik geloof heilig dat je door middel van een paar simpele handvaten jezelf, je leven en je relaties kan verrijken. De workshop brengt je terug naar de essentie van jezelf, je relatie en jouw manier van leven. Voel je dat dit plekje voor jou bestemd is? Dat het nu de tijd is? Klik dan hier of lees hieronder meer over de workshop.

Weekend Retreat

Helen vanuit het Hart

De workshops Helen vanuit het hart die ik geef zijn een verlengstuk van mijn behandelwijze, mijn levensovertuiging en manier van leven. Ik geloof heilig dat je door middel van een paar simpele handvaten jezelf, je leven en je relaties kan verrijken. De workshop brengt je terug naar de essentie van jezelf, je relatie en jouw manier van leven. Voel je dat dit plekje voor jou bestemd is? Dat het nu de tijd is? Klik dan hier of lees hieronder meer over de workshop.

Helen vanuit het Hart

Leer zelf om jouw ‘hart’ te helen en (weer) te resoneren op de frequentie van de onvoorwaardelijke liefde!

Met mijn training Helen vanuit het Hart leer ik jou aan de hand van een aantal eenvoudige technieken en oefeningen, die voor iedereen toegankelijk zijn, je hart weer opnieuw te openen zodat pijn, verdriet en blokkades plaats kunnen maken voor licht en Liefde!

Ik wil mijn kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan met jullie delen. Iedereen heeft van nature helende- en heldervoelende vermogens en ik help je tijdens deze workshop om dit te ontwikkelen.

Dit magische retreat gaat je helpen:

  • Te verbinden met het licht en de liefde ín je hart.
  • Het verbetert je bestaande relatie(s).
  • Je ervaart meer liefde en verbinding in alle facetten van je leven.
  • Je voelt een veel dieper contact met jezelf.
  • Alles gaat stromen in de juiste richting!

Als je je gaat verbinden met de liefde en het licht in je eigen hart gaat dit doorwerken op alle facetten van je leven en heeft dit uiteraard een hele positieve invloed op je leven!

Ik zal je inwijden om het (zelf)helende vermogen van je hart te activeren. Ik leer je om te voelen vanuit je hart. Mijn man Rene van Collem begeleidt de workshop met soundhealings van diverse energetische instrumenten.

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie!

Ervaringen van het retreat

Karin:

“Ik heb de workshop Helen vanuit het Hart als heel fijn en bijzonder ervaren. Margaretha is zo’n mooie en liefdevolle vrouw. Samen met haar partner René, die je betovert met z’n klanken, geeft zij een prachtige workshop.

De mooie energie en verbinding onderling was vanaf het eerste moment te voelen. Ik raad het iedereen aan te gaan doen, echt een cadeautje voor jezelf.”

Mirjam de Vries – Meekel:

“Helen vanuit het hart “, heeft mij en mijn omgeving een mooie basis gegeven om weer vanuit je hart te leven. Liefde voor jezelf en je omgeving elke dag weer en ook op afstand licht, liefde en kracht te kunnen geven is zo helend en dankbaar.❤

Onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel, brengt mij zachtheid en laat mijn hart stromen. Ook dagelijks in mijn praktijk, Intenzijn Holistische Massage, is het een mooie aanvulling in de sessies. Echt een aanrader voor iedereen, zo voelbaar.

Een geschenk aan jezelf❤”

Astrid:

“Lieve Margaretha en René,

Wat heb ik een HARTverwarmend weekend met jullie beleefd: Helen vanuit het hart!
Veilig, liefdevol, met humor, veel licht, schitterende klanken en geuren, lieve mensen, een warm bad! En een heerlijke locatie aan zee! Mijn hart gaat zich ontdoen van oude overtuigingen om te helen. Om te komen waar het echt om gaat. De liefde voor mijzelf met alle fantastische gevolgen van dien.

En 2 dagen later ging de baan door waar ik op hoopte, kreeg ik een voorstel waar ik van droomde en diezelfde dag ontmoette ik een persoon, die zomaar eens veel kan gaan betekenen in mijn leven. Dat mag ik allemaal gaan onderzoeken en het zal sowieso de lessen geven die ik nog mag leren. En met de hand op mijn hart mag ik vertrouwen en in de overgave!

Diepe buiging voor jullie!
Thanks ✨❤️✨”

Praktische informatie

Het Retreat wordt gegeven in kleine groepen tot max 10 deelnemers en het is een 2-daagse workshop.

Dit is voor iedereen geschikt!, voorkennis of ervaring is geen pre. 

Kosten voor de 2-daagse workshop: €395,-
Locatie: Raphaels Bron centrum in Zandvoort

Wendy:

“Afgelopen weekend nam ik deel aan de ‘Helen vanuit het Hart’ workshop waar ik een prachtige inwijding van Margaretha ontving die ik nu elke dag koester. Ogenschijnlijk zo simpel en zacht, maar de kracht ervan is zo sterk voelbaar.

Een geschenk, niet alleen voor mijzelf maar ook voor de mensen in mijn omgeving die ik er mee behandel. Het was een bijzonder mooi weekend, waarbij de Helende Klanken van Rene voor een extra verdieping zorgden. In alles heb ik jullie aandacht gevoeld…. Liefde, het toverwoord…

Dank jullie wel!”

Sanne:

“Bij deze 2 unieke, warme, bijzondere mensen : Margaretha de Vries en René van Collem, heb ik enorm veel Liefde en rust ervaren. Wat een pracht stel bij elkaar en wat hebben ze mij een geweldig weekend bezorgd met de workshop Helen Vanuit Het Hart.

Ik gebruik, wat ik van hen heb geleerd en wat ze in mij hebben helpen openen, élke dag. Enorm dankbaar dat ik mijzelf deze 2 dagen cadeau heb gedaan.

It turns out to be a Gift for Life 💖🙏💖”

Jacky:

❤️Afgelopen weekend mocht ik de workshop ‘Helen vanuit het Hart’ beleven. ❤️ Wat een prachtig cadeau aan jezelf is dit. ❤️ Alles is liefde en begint met liefde voor jezelf. Ik gun iedereen deze prachtige tool. ❤️

Lieve Margaretha, jouw liefde ❤️ is zo voelbaar. En lieve René jouw muzikale begeleiding is zo mooi.

Margaretha is een prachtige engel met een enorm hart van goud, die je echt wil ontmoeten.❤️🧡💛💚💙💜”

Voel je dat een plekje voor jou bestemd is?

Om de kracht van de workshop te bewaren, zijn er per workshop slechts 10 plekken beschikbaar.
We kunnen helaas geen plek voor je reserveren. Voel je dat het nu de tijd is? Bevestig je deelname door een ticket aan te kopen.

6 & 7 juli 2024 – Zandvoort

2 plekken beschikbaar

14 & 15 september 2024 – Zandvoort

6 plekken beschikbaar

23 & 24 november 2024 – Zandvoort

7 plekken beschikbaar

Let op! Workshops worden niet vergoed door de zorgverzekering

Saskia:

“Wat was het weekend ‘Helen vanuit het hart’ bijzonder. Het was een weekend vol weldaad, zachtheid en heling. Een weekend waar je wordt ondergedompeld in zo’n serene rust, waar je tot jezelf komt en wordt opgeladen. Het was magisch en lijkt wel een droom, zo mooi was het.

De liefdevolle inwijding om te helen vanuit ons hart door Margaretha, de liefde en wijsheid die Margaretha en René verspreiden en doorgeven, de soundhealing van René… Er is zo’n fijne energie, zoveel licht, zoveel liefde. Het heeft me zo goed gedaan. Het is echt fantastisch wat Margaretha en René neerzetten met zijn tweeën, en dat in een hele veilige setting.

Ik ondervind ook nu na de workshop nog altijd deze fijne energie en verbinding met mijzelf. Dagelijks pas ik minimaal twee keer het geleerde toe. Het wordt groter en komt steeds dieper binnen. Ik hoop dat heel veel mensen deze workshop zullen volgen, zodat het licht en de liefde een steeds grotere ruimte zullen gaan innemen in onszelf en daarbuiten. We zijn namelijk dat licht en die liefde. We hoeven het ons alleen maar te her-inneren.

Dit weekend is een prachtig cadeau aan jezelf. Het verhoogt je trilling en is daarmee niet alleen goed voor jezelf, het straalt zo ontzettend door naar buiten.

Lieve Margaretha en René, heel veel dank voor jullie prachtige, mooie en liefdevolle werk, jullie ontvangst, jullie aandacht, jullie hartelijkheid, jullie toewijding aan de groep…..🙏 Echt wauw! 🌟”

Natashja:

“Helende woorden, helende klanken, we openen ons voor liefde.
Margaretha opent je hart, hartkracht stroomt als nooit tevoren. Een inwijding zo intens. De helende klanken van René, nemen je mee op jouw reis, jouw reis naar binnen.

Een workshop ‘Helen vanuit het Hart’, een pareltje, een cadeau voor het hart, een geschenk voor jou. Raphaels Bron in Zandvoort, oase van rust, thuiskomen in jezelf.

Helen vanuit het Hart, opent jouw bron van liefde, hartkracht groeit en je hartstem spreekt. Lieve René en Margaretha, hoe bijzonder zijn jullie, een chemie van samen, liefde is het toverwoord.

Een bijzonder weekend, dank jullie wel!”