fbpx

Helen vanuit het Hart

Online training

Heb je het gevoel dat je niet altijd in contact bent met je hart? Dat je je hart niet volgt? Heel veel mensen raken de verbinding met hun hart kwijt, wat doorwerkt op alle facetten van hun leven…

Wanneer je niet leeft vanuit je hart, merk je dit op allerlei manieren. Veel mensen hebben last van een onverklaarbare ontevredenheid, angst of verdriet, moeite met het vinden van de juiste relatie – of met het behouden van een relatie-, weten alsmaar niet welke baan er bij hen past of steken letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel.

Wanneer je niet in verbinding bent met je hart, dan ben je eigenlijk niet in verbinding met jezelf. En je kan je vast wel voorstellen wat een groot effect dit heeft op je emotionele staat, mentale staat, fysieke- en je energetische Zijn!

Helen vanuit het Hart

Online training

Heb je het gevoel dat je niet altijd in contact bent met je hart? Dat je je hart niet volgt? Heel veel mensen raken de verbinding met hun hart kwijt, wat doorwerkt op alle facetten van hun leven…

Wanneer je niet leeft vanuit je hart, merk je dit op allerlei manieren. Veel mensen hebben last van een onverklaarbare ontevredenheid, angst of verdriet, moeite met het vinden van de juiste relatie – of met het behouden van een relatie-, weten alsmaar niet welke baan er bij hen past of steken letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel.

Wanneer je niet in verbinding bent met je hart, dan ben je eigenlijk niet in verbinding met jezelf. En je kan je vast wel voorstellen wat een groot effect dit heeft op je emotionele staat, mentale staat, fysieke- en je energetische Zijn!

Gelukkig is de weg terug naar je hart gemakkelijker dan je denkt.

Wanneer je niet in verbinding bent met jezelf, merk je dat je geregeld met je partner tegen blokkades aanloopt, of blokkades ervaart in het moederzijn of vastloopt op je werk. Het heeft een groot effect op je hele leven. Veel mensen hebben daardoor het gevoel dat ze de verbinding met hun hart kwijt zijn geraakt, maar het goede nieuws is: deze verbinding kan je nooit helemaal kwijtraken!

Ons hart is ons centrum, dit is zó belangrijk dat je altijd in verbinding blijft. Wat is het dan wat je merkt? In onze natuurlijke staat stroomt het licht en de liefde vrij in-en-uit ons hart. Trauma’s, verdriet, oude patronen, angsten, pijnen, het kan zich allemaal opstapelen als een blokkade bij je hart.

Daar waar pijn en verdriet zit, kan het licht niet bij je hart komen. Het is als het ware een blokkade die de liefdesstroom blokkeert.

Dit voelt dan dus alsof je de verbinding met je hart kwijt bent, maar dat is dus niet zo. Sterker nog: het is veel makkelijker dan je wellicht denkt om deze blokkades weer op te heffen!

Er zijn een aantal eeuwenoude oefeningen en -gebruiken die je kan toepassen om deze blokkades te verhelpen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, zal je merken dat deze blokkades snel en eenvoudig op te lossen zijn. Jouw lichaam wil namelijk ook graag terug naar die natuurlijke staat waarin licht en liefde vrij kunnen stromen!

“Iedereen is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde – niemand uitgezonderd – alleen kunnen we het vaak door trauma’s en blokkades niet voelen.”

Online training Helen vanuit het Hart

Helen vanuit het Hart helpt je om het licht en de liefde weer te laten stromen op de pijn-plekken. Het is mijn unieke methode die in de afgelopen 41 jaar al honderden mensen heeft mogen helpen zich weer te verbinden met het licht en liefde. Het is een verlengstuk van mijn behandelwijze, mijn levensovertuiging en manier van leven.

Deze methode bestaat uit 6 belangrijke elementen. De kracht en wijsheid in deze elementen is al eeuwenoud en helaas in onze cultuur op de achtergrond geraakt. Deze oefeningen zijn zó natuurlijk en zo intuïtief, dat je snel resultaat zal merken.

Wanneer je start met Helen vanuit het Hart, dan gaan we aan de slag met de volgende elementen:

Eenvoudige oefeningen

Al 41 jaar geef ik mensen oefeningen mee na een healing. Deze oefeningen zijn eenvoudig en effectief, en nemen niet veel tijd in beslag. Ze hebben al zó veel mensen geholpen, daarom stel ik ze nu ook online beschikbaar voor jou.

Helende mantra's

Je ontvangt bij deze training 5 Helende mantra’s. Dit zijn de mantra’s die ik tijdens een behandeling ook altijd gebruik. Deze profesioneel in de studio opgenomen mantra’s helpen je een diepere connectie aan te gaan en daarbij ook nog eens in een heel diepe ontspanning te komen.

Magische geurfrequenties

Een ander magisch element van deze online training is geur. Geuren hebben een hele heilzame werking en deze geurfrequenties zijn zorgvuldig en speciaal samengesteld voor Helen vanuit het Hart. Het zal een hele verrassing zijn wanneer je ze in je brievenbus vindt en je zal binnen enkele seconden ervaren wat deze bijzondere geur met je doet.

Helende klanken

Het gebruik van klanken gaat vele beschavingen terug.  Klanken & hun frequenties kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld om gemoedstoestanden te beïnvloeden, in verbinding te komen met het Hogere, liefde te voelen stromen, voor inzicht en inspiratie of voor een hele diepe ontspanning.

De klanken die je hoort tijdens deze training zijn zorgvuldig afgestemd en gecomponeerd, allemaal met hun eigen doel. Ze werken alle op een andere frequentie en gaan je helpen te verbinden met je hart.

Bewust worden

Je gaat je bewust worden over met wie, wat, waar en wanneer jij de hele dag door verbinding maakt. Je gaat ontdekken of dit met de onvoorwaardelijke liefde is, of met iets anders. Om vervolgens alles wat je niet dient los te laten en je te verbinden met de onvoorwaardelijke liefdesstroom in je hart.

Vergevingsrituelen

Rituelen zijn de laatste magische sleutel tot het helen van je hart. In de training heb ik een Hawaïaans vergevingsritueel opgenomen dat wordt gebruikt bij het loslaten van oude pijnen en angsten, zodat je je hart écht kan helen.

“Helen vanuit het hart “, heeft mij en mijn omgeving een mooie basis gegeven om weer vanuit je hart te leven.

Liefde voor jezelf en je omgeving elke dag weer en ook op afstand licht, liefde e kracht te kunnen geven is zo helend en dankbaar.❤

Onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel, brengt mij zachtheid en laat mijn hart stromen.

Ook dagelijks in mijn praktijk, Intenzijn Holistische Massage, is het een mooie aanvulling in de sessies.

Echt een aanrader voor iedereen, zo voelbaar.

Een geschenk aan jezelf❤

Mirjam de Vries - Meekel

De magische training Helen vanuit het hart, kwam helemaal kloppend op mijn pad. In verbinding met Margaretha die me al een flinke stap liet zetten in loskomen van de strijd, het verdriet en de verbroken verbinding met mezelf.

Mijn verdoofde hart ging een stukje sneller kloppen toen ze me vertelde over haar training. Ik liet me dragen, voelde hoe ik mijn hart weer verder mocht openen en ik heelde op de klanken van de muziek van René.

Allesomvattend heeft deze training en verbinding me krachtig op weg geholpen naar het ontwaken in bewustzijn. De weg naar diepe heling, waardoor ik inmiddels vanuit mijn eigen coachpraktijk bij Starfulness zelf ook mensen mag helpen en ondersteunen. Mijn geheelde hart voelt dankbaar!’

Esther van der Linde

Wie ben ik?

Ik wil me graag even aan je voorstellen; mijn naam is Margaretha de Vries. Ik ben een healer, reader en natuurgeneeskundige en geef al vanaf mijn 15e jaar Healings.

Toen ik 3 maanden oud was, verloor ik door een noodlottige val bijna mijn hele gezichtsvermogen. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en invoelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Fysiek kan ik bijna geen licht zien, maar energetisch en innerlijk neem ik juist veel waar.

Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn éerste natuur is geworden. Ik voel en heel waar de blokkades bij iemand zijn en waardoor het licht en de liefde nog niet vrij kan stromen vanuit het hart. Mijn gave is, als je het zo wil noemen, dat ik bij mensen hun pijn en verdriet kan zien, voelen en helen maar gelukkig ook waar het licht en de liefde wél schijnen.

Je leest meer over mijn verhaal in de Happinez.
En in verschillende boeken (Tijn Touber & Danielle Oonk), artikelen en magazines.

Ik ben zeer dankbaar voor de bijzondere ervaringen die ik met mensen heb mogen meemaken en de hulp die ik alle mensen heb mogen en kunnen geven.

En ik hoop jou ook te mogen helpen het licht en de liefde weer vrij te laten stomen.

Liefde is het toverwoord!
Véél Liefs, Margaretha

Verbind je met de onvoorwaardelijke liefde!

Wil je meer rust ervaren? In je hoofd en in je leven over het algemeen? Wil je je hart weer kunnen vertrouwen als jouw kompas? De liefde weer meer liefde voelen stromen in jouw leven? Wil je weer leven vanuit jouw hart en ziel?

Wil jij ook in je kracht komen te staan en je daardoor weer meer verbonden voelen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen? Wil je je weer stralend en gelukkig voelen? Weer meer vertrouwen krijgen in de mensen, in de wereld? Het leven weer toelachen?

Juist in deze tijd is het extra belangrijk om te kunnen vertrouwen op jezelf, op je hart. Het is belangrijk dat jij dicht bij jezelf kan blijven. En dit begint met het helen van je hart, in je hart woont namelijk je ziel.

De afgelopen 41 jaar heb ik veel mensen in mijn praktijk mogen helpen. Na het toepassen van mijn Helen vanuit het Hart methode, zeiden mensen vaak: “Wauw Margaretha, ik kon eindelijk weer even mezelf zijn, écht mezelf. Ik merk dat ik weer in verbinding ben. Weer in mijn kracht sta, ik voel weer ademruimte en zie het leven weer positiever in.”

Praktische informatie

Ik wil je heel graag uitnodigen weer verbinding te maken met je hart. Deze online training voorziet je van alles wat je nodig hebt om rustig vanuit jouw fijne plek de verbinding met je hart te herstellen.  Je ontvangt zelfs een fysieke verrassing in je brievenbus.

10

videolessen

die je helpen je hart te helen en het licht en de liefde weer te laten stromen.

5

professionele tracks

in de studio opgenomen met Helende klanken om je hart te helen. Speciaal gecomponeerd en ingespeeld met energie-instrumenten door Rene van Collem (drummer van Doe Maar) en gitarist en producent Gil Lopez.

2

habbit planners

die je ondersteunen je hart te openen en je dagelijks herinneren aan dit fijne momentje met jezelf.

1

handig e-book

met extra voorbeelden en uitleg om de training te ondersteunen.

?

bijzondere verrassing

een hele bijzondere, fysieke verrassing die je helpt de liefde weer te laten stromen!

Laat je alvast meenemen in één van de tracks...

met Raphaels Bron

Laat mij je helpen met de training Helen vanuit het Hart.

Je zal merken dat wanneer je deze methode dagelijks toe gaat passen, je leven op alle niveaus gaat veranderen.

Op het moment dat je je gaat verbinden met de onvoorwaardelijke liefde in je hart, gaat de liefde namelijk weer stromen in alle facetten in je leven!

Tijdens de training zal je ervaren dat je het niet móet doen, maar vanuit jezelf wíl gaan doen, omdat het zo natuurlijk is dat jouw liefde en licht doorstroomt. Dat is jouw oorspronkelijke staat!

Kom weer in verbinding

met het licht en de liefde!

Investering in jezelf: €276,-

Start vanavond nog met het helen van je hart met de online training.
Na aankoop ontvang je direct een mailtje met je inloggegevens en kan je starten met de training.

De fysieke verrassing wordt zo snel mogelijk op de post gedaan voor je!

Helen vanuit het Hart

“Je kunt heel veel dure ingewikkelde cursussen volgen en boeken lezen of de training Helen vanuit het HART. Simpel, betaalbaar en heel doeltreffend.”

Helen vanuit het Hart

“Ik maak iedere dag een reis met de tracks, de helende klanken en jouw stem waar zoveel liefde in doorklinkt. Ik voel dat ik iedere dag zachter en liefdevoller aan het worden ben. En dan niet te vergeten de magische geur frequenties die ik erbij kreeg. Daar word ik zo blij van! 

Helen vanuit het Hart

Lieve Margaretha, bedankt voor dit hartverwarmende cadeau!
Het heeft me veel bewuster gemaakt over een aantal patronen!

Dat was echt een eye-opener!

Helen vanuit het Hart

“Laat je verrassen net als ik heb gedaan…! Ik heb direct een aantal goede vrienden de training Helen vanuit het hart aangeraden! Nogmaals bedankt!!! Relaxed, mooi en liefdevol begeleid door Margaretha en Rene, wat een heerlijk, eerlijk en oprecht stel.”