Aangenaam!

Ik ben Margaretha de Vries

Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen  bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk als mijn grootste kracht.

Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn tweede natuur is geworden. Ik heb mijn hele leven al heel veel bijzondere ervaringen mee mogen maken en ben ik zeer dankbaar voor de hulp die ik alle mensen heb mogen geven. Ik heb geleerd dat het lichaam maar een beperkt bereik heeft en dat de geest kan gaan waar hij wil.

Ik houd heel veel van mensen. Voor mij is iedere ontmoeting een speciaal moment en bij iedere behandeling die ik geef wordt dit nog eens bevestigd. Ik geniet nog iedere dag van het feit dat ik dit werk mag doen en doe dit werk dan ook met heel mijn hart en ziel. Het is fijn om iemand net dat kleine lichtpuntje te laten zien in de meest donkere tijd, zowel lichamelijk als geestelijk in balans te brengen, of helemaal te laten ontspannen.

Op 15-jarige leeftijd besloot ik mijn eerste opleiding op spiritueel gebied te volgen en tot op de dag van vandaag studeer ik nog steeds. Vanaf 2003 bestudeer ik het Oude Weten, een leer die mij nog meer bewust gemaakt heeft van het grote geheel.

De naam Raphaels Bron is dan ook ontstaan omdat Raphael de engel van de genezing is die ik ook altijd aanroep tijdens mijn healings. De Bron staat voor de onuitputtelijke levensenergie die in iedereen zit en waarvan ik denk dat ik de mensen deze energie kan laten ervaren door middel van persoonlijk afgestemde healings, therapieën en ondersteunende middelen. In 2007 heb ik mijn studie Holistische Gezondheidstherapie succesvol afgerond. Al sinds 1995 ben ik praktiserend Reiki healer en vanaf 2001 werk ik ook als Reiki Master binnen het oorspronkelijke Usui Ryoho systeem. Tevens heb ik sinds 1981 vele cursussen en opleidingen gevolgd in onder andere veel verschillende soorten healingmethodes, voetreflexologie, diverse soorten massage, EMDR, kleuren punctuur, holistische hypnose, acupressuur, met etherische oliën, phytotherapie en met verschillende bloesem remedies.

Ik heb sinds 1981 vele cursussen en opleidingen gevolgd in onder andere veel verschillende soorten healingmethodes, voetreflexologie, diverse soorten massage, EMDR, kleuren punctuur, holistische hypnose, acupressuur, werken met etherische oliën en phytotherapie.

Tevens ben ik geaccrediteerd als CPION natuurgeneeskundige en beschik ik over medische en psychosociale basiskennis.

Hartpost

Schrijf je in voor mijn Hartpost!
Zo ontvang je regelmatig een inspirerende boodschap en blijf je op de hoogte van alle workshops.

Wat anderen over Margaretha zeggen

Wat anderen over Margaretha schrijven

November 2018: Wim Kieft beschrijft in zijn nieuwste boek zijn ervaring met Margarteha

januari 2018: met ruim tien pagina’s vertelt Happinez magazine het bijzondere verhaal van Margaretha. Lees het hier.

In 2015 beschrijft Danielle Oonk​ (zus Johnny de Mol) ​​in haar succesvolle boek de bijzondere ontmoeting met Margaretha.

juni 2015: De Franse editie van Happinez publiceert een artikel over Margaretha en de​ ​Engelen.​

In 2012 beschrijft Tijn Touber in zijn boek ‘Het geheim van genialiteit’ de magie van Margaretha.

December 2017:Eva Hoeke schrijft een column voor de Volkskrant over haar bijzondere ervaring met Margaretha.

De Telegraaf bespreekt Margaretha’s leef en werkstijl.

2016: de krant ‘Trouw’ beschrijft hun ervaring met Margaretha’s helende werk op het Happinez festival.

2013 :Happinez magazine besteed aandacht aan Margaretha’s healing methode.

2012: Tijn Touber beschrijft zijn ervaring met Margaretha.

2014: Happinez magazine besteed aandacht aan healers die met engelen werken zoals Margaretha.

2010: Zandvoortse courant met een artikel over Margaretha’s praktijk.

Waar Margaretha te zien was