fbpx

Aangenaam!

Ik ben Margaretha de Vries

Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen  bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk als mijn grootste kracht.

Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn tweede natuur is geworden. Ik heb mijn hele leven al heel veel bijzondere ervaringen mee mogen maken en ben ik zeer dankbaar voor de hulp die ik alle mensen heb mogen geven. Ik heb geleerd dat het lichaam maar een beperkt bereik heeft en dat de geest kan gaan waar hij wil.

Ik houd heel veel van mensen. Voor mij is iedere ontmoeting een speciaal moment en bij iedere behandeling die ik geef wordt dit nog eens bevestigd. Ik geniet nog iedere dag van het feit dat ik dit werk mag doen en doe dit werk dan ook met heel mijn hart en ziel. Het is fijn om iemand net dat kleine lichtpuntje te laten zien in de meest donkere tijd, zowel lichamelijk als geestelijk in balans te brengen, of helemaal te laten ontspannen.

Op 15-jarige leeftijd besloot ik mijn eerste opleiding op spiritueel gebied te volgen en tot op de dag van vandaag studeer ik nog steeds. Vanaf 2003 bestudeer ik het Oude Weten, een leer die mij nog meer bewust gemaakt heeft van het grote geheel.

De naam Raphaels Bron is dan ook ontstaan omdat Raphael de engel van de genezing is die ik ook altijd aanroep tijdens mijn healings. De Bron staat voor de onuitputtelijke levensenergie die in iedereen zit en waarvan ik denk dat ik de mensen deze energie kan laten ervaren door middel van persoonlijk afgestemde healings, therapieën en ondersteunende middelen. In 2007 heb ik mijn studie Holistische Gezondheidstherapie succesvol afgerond. Al sinds 1995 ben ik praktiserend Reiki healer en vanaf 2001 werk ik ook als Reiki Master binnen het oorspronkelijke Usui Ryoho systeem. Tevens heb ik sinds 1981 vele cursussen en opleidingen gevolgd in onder andere veel verschillende soorten healingmethodes, voetreflexologie, diverse soorten massage, EMDR, EFT, kleuren punctuur, holistische hypnose, acupressuur, met etherische oliën, phytotherapie en met verschillende bloesem remedies.

Ik heb sinds 1981 vele cursussen en opleidingen gevolgd in onder andere veel verschillende soorten healingmethodes, voetreflexologie, diverse soorten massage, EMDR, EFT, kleuren punctuur, holistische hypnose, acupressuur, werken met etherische oliën en phytotherapie.

Tevens ben ik geaccrediteerd als CPION natuurgeneeskundige en beschik ik over medische en psychosociale basiskennis.