fbpx

Margaretha de Vries

“Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk als mijn grootste kracht.”

Margaretha de Vries

“Door een val op zeer jonge leeftijd is mijn gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en voelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heb ik geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaar ik mijn visuele handicap uiteindelijk als mijn grootste kracht.”

Over Margaretha

Gastenboek

In de media

Interviews en video’s

Over Margaretha

Gastenboek

In de media

Interviews en video’s

Ik zie met mijn hart

Toen ik 3 maanden oud was, verloor ik door een noodlottige val bijna mijn hele gezichtsvermogen. Door mijn beperkte gezichtsvermogen zijn mijn overige zintuigen, intuïtie en invoelend vermogen bovengemiddeld ontwikkeld. Fysiek kan ik bijna geen licht zien, maar energetisch en innerlijk neem ik juist veel waar. 

Je zou kunnen zeggen dat voelen en helen vanuit mijn hart mijn éerste natuur is geworden. Ik voel en heel waar de blokkades bij iemand zijn en waardoor het licht en de liefde nog niet vrij kan stromen vanuit het hart. Mijn gave is, als je het zo wil noemen, dat ik bij mensen hun pijn en verdriet kan zien, voelen en helen maar gelukkig ook waar het licht en de liefde wél schijnen.

Ik heb mijn hele leven al heel veel bijzondere ervaringen mee mogen maken en ben ik zeer dankbaar voor de hulp die ik alle mensen heb mogen geven. Ik heb geleerd dat het lichaam maar een beperkt bereik heeft en dat de geest kan gaan waar hij wil.

Helen vanuit het Hart

Op 15-jarige leeftijd besloot ik mijn eerste opleiding op spiritueel gebied te volgen en tot op de dag van vandaag studeer ik nog steeds. Vanaf 2003 bestudeer ik het Oude Weten, een leer die mij nog meer bewust gemaakt heeft van het grote geheel.

De naam Raphaels Bron is dan ook ontstaan, omdat Raphael de engel van de genezing is die ik ook altijd aanroep tijdens mijn healings. De Bron staat voor de onuitputtelijke levensenergie die in iedereen zit en waarvan ik denk dat ik de mensen deze energie kan laten ervaren door middel van persoonlijk afgestemde healings, therapieën en ondersteunende middelen. In 2007 heb ik mijn studie Holistische Gezondheidstherapie succesvol afgerond.

Al sinds 1995 ben ik praktiserend Reiki healer en vanaf 2001 werk ik ook als Reiki Master binnen het oorspronkelijke Usui Ryoho systeem. Ik heb sinds 1981 vele cursussen en opleidingen gevolgd in onder andere veel verschillende soorten healingmethodes, voetreflexologie, diverse soorten massage, EMDR, EFT, kleuren punctuur, holistische hypnose, acupressuur, werken met etherische oliën en phytotherapie.

Tevens ben ik geaccrediteerd als CPION natuurgeneeskundige en beschik ik over medische en psychosociale basiskennis.

“Een positieve levensinstelling en een liefdevolle houding naar jezelf en je medemens is het mooiste doel wat je kunt bereiken in dit leven.”

Gastenboek

Iedereen is verbonden met de onvoorwaardelijke liefde. Tijdens mijn healings en andere sessies breng ik iedereen weer in verbinding met deze Bron.

Ik ben heel dankbaar voor het werk wat ik mag doen en al het moois wat het de mensen brengt. Ik hoop dat ik ook voor jou veel kan betekenen. Lees hieronder ervaringen van mensen uit de praktijk en neem contact met mij op voor een afspraak als ik ook iets voor jou kan betekenen.

Margaretha in de media

wat anderen schrijven

April 2022: Susan Smit refereert naar Margaretha in haar nieuwste boek

November 2018: Wim Kieft beschrijft in zijn nieuwste boek zijn ervaring met Margarteha
januari 2018: met ruim tien pagina’s vertelt Happinez magazine het bijzondere verhaal van Margaretha. Lees het hier.
December 2017:Eva Hoeke schrijft een column voor de Volkskrant over haar bijzondere ervaring met Margaretha.
In 2015 beschrijft Danielle Oonk​ (zus Johnny de Mol) ​​in haar succesvolle boek de bijzondere ontmoeting met Margaretha.
2014: Happinez magazine besteed aandacht aan healers die met engelen werken zoals Margaretha.
2016: de krant ‘Trouw’ beschrijft hun ervaring met Margaretha’s helende werk op het Happinez festival.

juni 2015: De Franse editie van Happinez publiceert een artikel over Margaretha en de​ ​Engelen.​

2012: Tijn Touber beschrijft zijn ervaring met Margaretha.
In 2012 beschrijft Tijn Touber in zijn boek ‘Het geheim van genialiteit’ de magie van Margaretha.
De Telegraaf bespreekt Margaretha’s leef en werkstijl.
2013 :Happinez magazine besteed aandacht aan Margaretha’s healing methode.
2010: Zandvoortse courant met een artikel over Margaretha’s praktijk.

Margaretha in de media

waar ze te zien was