fbpx

Mantra’s en gebeden

Wil jij graag in contact komen met het Hogere, God, de Engelen en het licht en de Liefde? Dan hebben wij een hele mooie, bijzondere én eenvoudige manier om jou hierbij te helpen: de Mantra’s en Gebeden!

Laat de zorgvuldig samengestelde helende klanken van deze Mantra’s en Gebeden jou op ieder moment van de dag helpen verbinden met de Bron. 

Elk gebed is een Healing  op zich. Het werkt op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel vlak om meer liefde, vertrouwen, bescherming en innerlijke rust te ontvangen en blokkades op te ruimen. De mantra’s helpen je pijn, angst en verdriet los te laten en patronen te doorbreken.

Als mensen naar de praktijk komen en ik ze een healing geef, dan bid ik altijd en vraag ik hulp. Terwijl ik dat doe voel ik welk gebed er het beste bij die persoon past. Wanneer ik iemand dit gebed meegeef en deze beoefend wordt, zie ik wat voor wonderen er kunnen gebeuren. Ik gun jou deze wonderen ook!

Laat je meenemen en inspireren!

Wist je dat in bijna alle religies en heilige geschriften Engelen voorkomen? Engelen zijn er voor ons om liefde, licht en heling te brengen en willen ons graag helpen. Ze brengen ons boodschappen van de Goddelijke bron.

Al heel lang weet, ervaar en voel ik elke keer opnieuw de kracht van 
Gebeden & Mantras bij mezelf en anderen. Ik kreeg sterk door dat ik ze op moest gaan nemen, dus dat heb ik met  héél veel liefde gedaan. Sommige gebeden zijn al eeuwen oud en andere zijn tot mij gekomen. 

Mijn man Rene van Collem (drummer van Doe Maar), en producer Gil Lopez hebben voor elk mantra en gebed de muziek
gecomponeerd. De muziek bestaat uit zorgvuldig samengestelde helende klanken en energie instrumenten.
De frequenties van de verschillende geluiden, helpen je nog makkelijker te verbinden met de liefdesfrequentie.
 

Met het uitbrengen van dit album van Mantra’s en Gebeden is  mijn grote wens uitgekomen. Ik ben enorm blij en gelukkig dat ik ze met jou kan delen, zodat jij – en iedereen –  op een dagelijkse basis weer makkelijker in contact kan komen met de Bron!

Ben je benieuwd naar een voorproefje?

In totaal is er 55 minuten aan muziek en hemelse inspiratie en staan er 13 Mantra’s en Gebeden op het album. Hieronder hebben we 3 fragmenten geplaatst zodat je kunt luisteren en voelen wat de woorden en de muziek met je doen.

Magische geurenset

Behorend bij deze Mantra’s en Gebeden heb ik een etherische olie, een aura spray en een roll-on gemaakt met zorgvuldig samengestelde geuren die je helpen in verbinding te komen en af te stemmen op de Bron.

Je kunt de verschillende producten gebruiken als je de Mantra’s en Gebeden luistert. Zo verbind je je met de frequentie en de kracht van de Mantra’s en Gebeden. Door de magische geurfrequenties te gebruiken tijdens de gebeden ontstaat er een geuranker. Ieder moment dat je de geur ruikt zal je onderbewustzijn zich de energie van het gebed herinneren.