fbpx

Gebeden, tracks  en meer

Liefdevolle Gebeden album

Helen vanuit het Hart tracks

Magische geurfrequenties

Mantra’s en Gebeden lijn

Helen vanuit het Hart lijn

Magische Ontdekkingsset

Workshops en trainingen

Online training

Live workshop

Liefdevolle Gebeden album

Laat de zorgvuldig samengestelde helende klanken van deze 13 Liefdevolle Gebeden jou op ieder moment van de dag helpen verbinden met de Bron. 

 37,00

Helen vanuit het Hart tracks

Deze 5 helende tracks helpen je een diepere connectie met jezelf aan te gaan en daarbij ook nog eens in een heel diepe ontspanning te komen.

De mantra’s die je ontvangt, zijn muziekstukken bestaande uit door mij ingesproken mantra’s, energie-instrumenten en helende klanken.

€ 56,-

Mantra’s en Gebeden geurfrequentie

We hebben twee magische geurlijnen ontwikkeld: Mantra’s en Gebeden en Helen vanuit het Hart. De geurfrequenties van deze geuren zijn zorgvuldig samengesteld en helpen je te vibreren op de juiste frequentie.

Kom in contact met het Hogere, God, de engelen en het licht dankzij onze producten van Liefdevolle Gebeden. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld en de verschillende ingrediënten helpen je in verbinding te komen en af te stemmen op de Bron.

Etherische olie

Mantra’s en Gebeden

€ 26,-

Auraspray

Mantra’s en Gebeden

€ 26,-

Roll-on

Mantra’s en Gebeden

€ 22,-

Helen vanuit het Hart

geurfrequentie

Laat de liefde weer stromen met behulp van onze producten van Helen vanuit het Hart.
De geuren zijn zorgvuldig samengesteld om je te verbinden met de liefdesfrequentie.

Etherische olie

Helen vanuit het Hart

€ 26,-

Auraspray

Helen vanuit het Hart

€ 26,-

Roll-on

Helen vanuit het Hart

€ 22,-

Magische ontdekkingsset

Behorend bij het Liefdevolle Gebeden album heb ik een kleine proefverpakking van de etherische olie (5ML) , auraspray (10ML) en roll-on (5ML) ontwikkeld.

Deze  zorgvuldig samengestelde geuren die je helpen in verbinding te komen en af te stemmen op de Bron.

 26,00

Helen vanuit het Hart online training

Heb jij het gevoel dat je niet altijd in contact bent met jouw hart? Dat je je hart niet volgt? Wanneer je niet in harmonie en verbinding met je hart leeft, werkt dit door in alle aspecten van je leven.

De online training ‘Helen vanuit het Hart’ brengt je terug naar de essentie van jouzelf. Je leert je hart weer opnieuw te openen, zodat blokkades, pijn en verdriet geheeld kunnen worden en het Licht en Liefde weer kunnen stromen.

 197,00

Helen vanuit het Hart live workshop

Leer zelf om jouw ‘hart’ te helen en (weer) te resoneren op de frequentie van de onvoorwaardelijke liefde tijdens deze live workshop. Iedereen heeft van nature helende en helder voelende vermogens en ik help je tijdens deze workshop om dit te ontwikkelen. Ik zal je inwijden om het (zelf)helende vermogen van je hart te activeren en leer je om te voelen vanuit je hart.

€ 320,-