fbpx
De workshops die ik geef zijn een verlengstuk van mijn behandelwijze, mijn levensovertuiging en manier van leven. Ik geloof heilig dat je door middel van een paar simpele handvaten jezelf, je leven en je relaties kan verrijken.
De workshops brengen je terug naar de essentie van jezelf, je relatie en jouw manier van leven. Lees rustig even verder en kijk wat bij jouw past. Als je vragen hebt? Neem dan contact met me op.
Workshop
Helen vanuit het hart
Leer het zelf! Helen vanuit het hart is een 2-daagse workshop waarin je kennismaakt met mijn manier van behandelen. Ik wil mijn kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan met jullie delen. Iedereen heeft van nature helende en helder voelende vermogens en ik help je tijdens deze workshop om dit te ontwikkelen.
Ik zal je inwijden om het (zelf) helende vermogen van je hart te activeren. Ik leer je denken vanuit je hoofd maar altijd in combinatie met voelen vanuit je hart. Deze workshop is voor iedereen! Ook zeer zeker geschikt voor therapeuten, yoga docenten, masseuses en energiewerkers die al een praktijk hebben of willen starten.

1 & 2 februari 2020 – Haarlem

Ja, ik kom ook!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 & 5 april 2020 - Haarlem

Ja, ik kom ook!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Workshop

Leven vanuit je hart
Durf jij je hart te volgen? Wat maakt jou gelukkig? Leef jij het leven dat je écht wil leven? Deze inspirerende sessie duurt circa 2 uur en gaat over leren vertrouwen op je hart. Ik help je om de taal van je hoofd en het gevoel van je hart in balans te brengen. Ik leer je (om)denken en voelen in mogelijkheden en niet in moeilijkheden.
Ik zal je mijn visie geven over hoe ik het leven (be)leef en mijn eigen obstakels overwonnen heb. Ik wil je graag helpen om te leven vanuit je hart en in liefde te zijn met jezelf en je omgeving. Als je het fijn vindt mag je jouw vragen of dillema’s aan mij voorleggen, dat hoeft natuurlijk niet, je mag ook gewoon lekker luisteren.

Workshop

Intuïtie vanuit het hart

Samen met mijn man René van Collem

Je hart volgen en vertrouwen op je intuïtie. Iedereen kan het, maar niet iedereen doet het. Tijdens deze 1-daagse workshop ontdekken we samen met jou wat jouw hart je zegt en ingeeft én we helpen je om hierop te vertrouwen. We gaan jullie leren om de helder voelende vermogens, die iedereen bezit, te ontwikkelen en om intuïtief te handelen.

We zullen meerdere oefeningen doen om te leren ‘kijken’ vanuit het hart in plaats van met de ogen en ervaren hoe bevrijdend het kan zijn als je echt gaat voelen vanuit je hart.

We nemen jullie mee in onze wereld waarin voelen centraal staat en zien minder belangrijk is. Het zal een mooie uitdaging zijn om op je intuïtie en ingevingen te gaan vertrouwen.

Leer om intuïtief te voelen en krijg handvaten om je energie op de juiste manier te gebruiken voor de rest van je leven. Deze zeer praktische workshop is echt een kwestie van doen en is geschikt voor iedereen!

Workshop
Reiki inwijding 1e & 2e graad
Een hele mooie verrijking voor iedereen…! Eigenlijk vind ik dat iedereen Reiki zou moeten doen. Een inwijding is heel bijzonder en is voor de rest van je leven. Als je eenmaal Reiki bezit, zal het nooit meer verdwijnen.

Reiki 1 & Reiki 2 inwijding op aanvraag, heb je vragen of interesse neem dan contact met mij op.

Reiki 1e graad
Bij de inwijding van Reiki 1 wordt het kanaal waardoor Reiki stroomt geopend. Dit kanaal zal dan ook de rest van je leven open blijven. Met de eerste graad kun je al jezelf helen, maar je kunt ook anderen Reiki geven. Mijn advies is: doe eerst voldoende ervaring op met jezelf en als je er klaar voor bent kun je ook anderen helpen.
Reiki 2e graad
Bij de inwijding van Reiki 2 wordt de kracht van Reiki vergroot en de hoeveelheid energie die door je handen stroomt wordt vergroot. Reiki 2 werkt sterk door op het mentale niveau.

Reiki 2 doe je echt voor jezelf, voor je persoonlijke ontwikkeling. Je voelt zelf aan wanneer je er klaar voor bent om Reiki 2 te gaan doen.

Let op!:Workshops worden niet vergoed door de zorgverzekering